A térkő, mint díszkő és alapzat garázsunk bejárójaként, a fák köré dísznek, vagy egyszerű járdaként sokat dob kertünk hangulatán. A térkő formájának és színvilágának megválasztására nagyon sok lehetőségünk van, így biztos, hogy megtaláljuk az ízlésünknek megfelelőt. Cégünk vállalja a térkövezés kivitelezését, az anyagbeszerzést, egyedi térkövek legyártására is van lehetőség.

Egy kerti medence a forró nyári napokon nagyon kellemes. Cégünk vállalja a kerti medencék építését, a teljesen kész állapotig.

A szalonnasütés elengedhetetlen kelléke a szalonnasütő, grillező, kinti pihenő, pavilonok. Mi az Ön elképzeléseinek megfelelően megtervezzük, kivitelezzük, akár teljesen egyedi megoldásokat is megvalósítunk!

Cégünk kivitelezz továbbá kerti szerszámtárolók építését, a házi kedvenc számára kutyaház építését, természetesen itt is lehetőség van egyedi megoldásokra!

Cégünk kertjének teljes kialakítását is vállalja, a kerti ház, a pihenő, a szalonnasütő, kutyaház, térkövezés, járda kialakításán túl a kerti világításon át a locsoló rendszer kialakításáig. Az általunk kivitelezett munkákról referenciáink között számtalan képet találhat!

Ha további kérdése van, vagy érdeklődik, kérjük, keressen minket ügyfélszolgálatunkon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu